www.ibisi.es / www.entretantodigital.es

martes, 16 de marzo de 2010

La Coordinadora comarcal pel valencià signa un conveni amb l’Ajuntament de Muro.

La Coordinadora comarcal pel valencià signa un conveni amb l’Ajuntament de Muro.
 
La presidenta de la Coordinadora pel Valencià de l‚Alcoià, Àngels Jordà,  i l’ alcalde de Muro, Rafael Climent, han signat un conveni de col•laboració que facilita la realització de diverses activitats de la Coordinadora per a fomentar la normalització del valencià a la comarca, tant a l`àmbit educatiu com al de l´ús social .

L´acord pretén consolidar la col•laboració entre l´ssociació, que forma part d‚´scola Valenciana,  i l´ajuntament respecte  a activitats com la tradicional Trobada d´Escoles en Valencià que es fa a la comarca i que enguany se celebra a Beneixama el 5 de juny. També es dóna continuïtat a altres activitats com són el Voluntariat pel Valencia. Un altre dels projectes de la Coordinadora és la realització cada tardor del programa Cinema a l´Escola, pel•lícules en valencià d´actualitat que es programen en horari lectiu i del qual es van beneficiar uns 3.300 alumnes de la localitat en la passada edició. Aquesta col•laboració suposará la realització d'exposicions, activitats amb contacontes i presentacions literàries i audiovisuals d'autors valencians.

Àngels Jordà va dir que “col•laborar amb ajuntaments com el de Muro és molt gratificant per a la Coordinadora pel valencià de la nostra comarca, ja que creuen fermament en els nostres projectes i els apliquen d´una manera excel•lent en el seu context d´actuació, per això agraïm la seua col•laboració, a més, en un any molt especial per a nosaltres: els 25 anys de la celebració de les primeres Trobades d‚Escoles en Valencia”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario