www.ibisi.es / www.entretantodigital.es

jueves, 11 de marzo de 2010

Exposició en Muro amb material de Joan Fuster i presentació de un CD-rom didactic sobre Ausiàs Marc.

Exposició en Muro amb material de Joan Fuster i presentació de un CD-rom didactic sobre Ausiàs Marc.  

Este proper dimarts 16 de març es presenta a la localitat de Muro d'Alcoi l’exposició “Joan Fuster i els clàssics”, activitát organitzada per l'Ajuntament de Muro amb la col.laboració de la Coordinadora de l'Alcoià i el Comtat pel valencià. L’exposició és una iniciativa d’Escola Valenciana, la càtedra Joan Fuster de la Universitat de València, la Fundació Bromera i l’Ajuntament de Sueca (Valèncià) amb la intenció de fomentar la lectura dels clàssics valecians.

 
Aquesta exposició combina imatges amb textos de l’autor i mostra la visió que tenia Joan Fuster sobre els clàssics del segle XV. La tria de textos ha estat realitzada per Víctor G. Labrado i Francesc Vera s’ha encarregat del disseny i la realització.
 
Al mateix acte, l’Escola Valenciana presentarà el Cd-rom interactiu “El cavaller Ausiàs Marc”, coordinat també per l’escriptor Víctor G. Labrado. L’obra està destinada al públic en general, tot i que té un rerefons didàctic molt recomanable com matèria de treball per a l’ensenyança secundària i superior.
 
L’acte se celebrarà a la sala d’exposicions Pintor Jover de Muro a partir de les 20:30 hores del proper 16 de març , i l’exposició podrà ser visitada a la mateix sala fins el dia 11 d’abril.


Exposción en Muro con material de JoanFuster y presentación de  un CD-rom didáctico sobre Ausiàs Marc.

Este próximo martes, 16 de marzo, será presentada en la localidad de Muro de Alcoy la exposición “Joan Fuster i els clàssics”, actividad organizada por el Ayuntamiento de Muro con la colaboración de la Coordinadora de “l'Alcoià i el Comtat pel valencià”. La exposición es una iniciativa de la Escuela Valenciana, la cátedra Joan Fuster de la Univeridad de Valencià, la Fundació Bromera y el Ayuntamiento de Sueca (Valencia) con la intención de fomentar la lectura de los clásicos valencianos.
 
Esta exposición combina imágenes y textos del autor y muestra la visión que tenía Joan Fuster sobre los clásicos del siglo XV. La selección de textos ha sido realizada por Víctor G. Labrado i Francesc Vera se ha encargado del diseño y la realización.
 
En el mismo acto,  la Escola Valenciana presentará  el CD-rom interactivo “El cavaller Ausiàs Marc”, también coordinado por el escritor Víctor G. Labrado. La obra está destinada al público en general, aunque tiene un trasfondo muy recomendable como material de trabajo para la enseñanza secundaria y superior.
 
El acto se celebrará en la sala de exposiciones Pintor Jover de Muro a partir de las 20:30 h. del próximo 16 de marzo. La exposición puede ser visitada en la misma sala hasta el 11 de abril.

No hay comentarios:

Publicar un comentario