www.ibisi.es / www.entretantodigital.es

miércoles, 20 de enero de 2010

Els voluntaris per la llengua en acció.

Els voluntaris per la llengua en acció.

Carles Durá, director del centro de formación de personas adultas Joan Lluís Vives de Ibi, nos ha hecho llegar el siguiente aviso:

“Demà dijous 19 de febrer a les 20:30 hores llancem el primer paquet de Parelles lingüístiques del Voluntariat pel Valencià a Ibi. Comencem així una aventura lingüística que posarà en contacte 10 aprenents i 10 voluntaris que practicaran durant 10 setmanes les sessions de conversa en valencià.

Adreçat a aquelles persones que volen iniciar-se i soltar-se a parlar en la nostra llengua, el Voluntariat pel Valencià no seria possible sense la col•laboració altruista i il•lusionant que fan els voluntaris, que s’oferixen a fer aprendre valencià a aquelles persones que no en saben i volen aconseguir-ho.

Sabem que la llengua és un eix vertebrador de les comunitats i un camí importantíssim per treballar la integració multicultural de les societats modernes i per això, des de l’EPA d’Ibi creiem fermament en esta iniciativa i ens llancem amb tots els nostres esforços perquè el projecte acomplisca la seua funció.

Si en voleu saber més, vos convidem a assistir a la sessió inaugural demà a la nostra EPA i a visitar la nostra pàgina web on hi ha tota la informació necessària”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario